Ολοκληρώθηκε ο Φέρων Οργανισμός νέου Ξενοδοχείου 4 αστέρων

Στην ολοκλήρωση του Φέροντος Οργανισμού του νέου υπερπολυτελούς Ξενοδοχείου 4 αστέρων και ενός συγκροτήματος 8 κατοικιών που κατασκευάζεται στον Πύργο της Σαντορίνης προχώρησε η κατασκευαστική ομάδα της Μorphό.

Πρόκειται για ένα επενδυτικό εγχείρημα που θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ και το οποίο όπως τονίζεται, αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο νησί της  Σαντορίνης και φυσικά στο σύνολο του Κυκλαδικού συμπλέγματος. Αποτελείται από 14 διαμερίσματα 39 κλινών, 8 ιδιωτικές κατοικίες, 11 πισίνες, 11 εξωτερικά τζακούζι  και ένα από τα πιο σύγχρονα εστιατόρια με περιβάλλοντα χώρο στον οποίο κυριαρχεί το στοιχείο του νερού και η αδιάλειπτη θέα προς το ξακουστό ηλιοβασίλεμα της Καλντέρας στη Σαντορίνη.

Η συνολική ποσότητα σκυροδέματος που απαιτήθηκε έφτασε περίπου στα 2.530 κυβικά μέτρα και χρειάστηκαν 2 αντλίες σκυροδέματος 32 και 36 μέτρων αντίστοιχα, δύο ζεύγη από 7 μήτρες σκυροδέματος το καθένα και περισσότερα από 6 οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος (βαρέλες), οι οποίες εκτέλεσαν πάνω από 320 δρομολόγια, από μία συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής σκυροδέματος του νησιού. Ελήφθησαν πάνω από 200 δοκίμια τα οποία εστάλησαν σε πιστοποιημένο εργαστήριο στην Αθήνα και η συνολική ποσότητα σιδηρού οπλισμού άγγιξε τους 310 τόνους!

Το Μελετητικό τμήμα της εταιρείας Morphό έδωσε τα μέγιστα ούτως ώστε το Κατασκευαστικό της τμήμα να φέρει εις πέρας το εν λόγω επίτευγμα εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και φυσικά ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. Πραγματοποιήθηκαν προμετρήσεις και επιμετρήσεις με τα πιο σύγχρονα μέσα που διαθέτει η Morphό, όπως το 3d Scanner, στο πλαίσιο της Μελέτης Εφαρμογής, καθ’ όλη τη διάρκεια της σκυροδέτησης. Με την καθημερινή επίβλεψη από ομάδα μηχανικών και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ολοκληρώθηκε ένας πολύ απαιτητικός ξυλότυπος, με πάρα πολλές ανισοσταθμίες σε όλα τα επίπεδα και με πλήθος διαφορετικών – μη τυπικών διατομών στα υποστυλώματα και στις δοκούς. 

Το έργο θα είναι ολοκληρωμένο για να υποδεχτεί επισκέπτες την άνοιξη του 2025 και πρόκειται για μία επένδυση, η οποία πιστοποιεί την σταθερά υψηλή θέση του συγκεκριμένου προορισμού στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας.

Η στρατηγική στόχευση της εταιρείας MORPHÓ στον τουρισμό!

Η μελετητική – κατασκευαστική εταιρεία Μorphό εστιάζει στρατηγικά στον τομέα του τουρισμού όπου δραστηριοποιείται επιτυχημένα τα τελευταία 10 χρόνια, σχεδιάζοντας την περαιτέρω επέκτασή της και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς!

Με γραφεία σε Αθήνα, Πάρο και Σαντορίνη, παρέχει αδιάλειπτα υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον που απαιτεί ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα και ισχυρά θεμέλια ανάπτυξης.

Η εταιρεία, στο πλαίσιο της κατασκευής, διαχειρίζεται από το περασμένο έτος την ολική ανακαίνιση και την επέκταση Ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων στη Νάουσα της Πάρου με τη μέθοδο του Project Management και από τις αρχές τους έτους την εξολοκλήρου εργολαβία για την ανέγερση νέας Ξενοδοχειακής μονάδας 3 αστέρων στη Σέριφο.