Μελέτη Ανακαίνισης Ξενοδοχείου «AKTAION BEACH HOTEL» Αγκίστρι

Η εταιρείας μας ανέλαβε το 2017 τη μελέτη ολικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου «AKTAION BEACH HOTEL» Αγκίστρι.

Η σχεδιαστική ομάδα της MORPHÓ, ανέλαβε το Interior Design, τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό Ανακαίνισης της υφιστάμενης μονάδας καθώς και την Μελέτη του περιβάλλοντος χώρου, με σκοπό τον ολιστικό εκσυγχρονισμό και την αισθητική αναβάθμιση του ξενοδοχειακού καταλύματος.

Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος, κύριος Διονύσης Λογοθέτης, παραθέτει αποκλειστικά για τη MORPHÓ, τα παρακάτω:

«Είχα πρωτοδεί την εταιρία στα social, ήθελα να εκσυγχρονιστεί το κατάλυμά μου, να αναβαθμιστεί, ήρθα σε επαφή με την εταιρεία και πραγματικά η επιλογή με δικαίωσε!

Με την Αρχιτεκτονική πρόταση της MORPHÓ για την Ανακαίνιση και το Interior Design, καταφέραμε να αλλάξουμε κατηγορία και με την έγκριση σαφώς του ΕΟΤ, το ΑΚΤΑΙΟΝ πλέον είναι 3* Boutique Hotel! Μπορέσαμε να αυξήσουμε τις τιμές των δωματίων μας, υπάρχει πλέον πληρότητα και το ποσοστό της επισκεψιμότητας στο ξενοδοχείο ανέβηκε κατά κόρον!

Η χημεία με τους Αρχιτέκτονες της MORPHÓ ήταν από την πρώτη στιγμή ολοφάνερη, όλα κύλησαν πολύ αρμονικά, ήταν πρόθυμοι και εξυπηρετικοί και μου άρεσαν πολύ οι προτάσεις τους. Γι’ αυτό άλλωστε έχω συστήσει την εταιρεία σε πολύ κόσμο, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και εγώ και οι πελάτες του ξενοδοχείου μου!»

Υπηρεσίες

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός ξενοδοχείων, Εσωτερικός Σχεδιασμός, Ανακαίνιση

Περιοχή έργου

Αγκίστρι

Έτος

2018

Πελάτης

Ξενοδόχος

Αρχιτέκτονας

MORPHÓ