Εταιρεία

Μελετάμε. Σχεδιάζουμε. Δημιουργούμε. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, από την αρχική ιδέα έως την υλοποίηση.
Αξιοποιήστε το παρόν, σχεδιάστε το μέλλον μαζί μας.
Η αρχιτεκτονική και κατασκευαστική εταιρεία MORPHÓ ιδρύθηκε το 2014 από τους διπλωματούχους πολιτικούς μηχανικούς, κ. Γεώργιο Κωταντούλα και κ. Θεόδωρο Λακιώτη, με έδρα την Αθήνα. Η εταιρεία μας, αναγνωρίζοντας τις δυναμικές εξελίξεις στον χώρο των κατασκευών και της αρχιτεκτονικής, έχει επεκταθεί με δύο επιπλέον γραφεία στη Σαντορίνη (2018) και την Πάρο (2021), ενισχύοντας την παρουσία μας στις Κυκλάδες. Με αυτή την κίνηση, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας και να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας σε περιοχές με έντονη τουριστική ανάπτυξη.

Αποστολή & Όραμα

Στην MORPHÓ, η αποστολή μας είναι να αναδιαμορφώσουμε τα αισθητικά πρότυπα με επίκεντρο την καινοτομία και την ποιότητα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αρχιτεκτονική δεν είναι απλώς η δημιουργία κτιρίων, αλλά ένας τρόπος να αφήσουμε το αποτύπωμά μας στον πολιτισμό, την τέχνη και την καθημερινότητα. Δημιουργούμε λειτουργικές υπηρεσίες, φιλικές προς το περιβάλλον, οι οποίες όχι μόνο βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, αλλά συμβάλλουν και στη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας. Όραμά μας είναι να θέσουμε νέα πρότυπα στον τομέα της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών.

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Προσφέρουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν:

  • Αρχιτεκτονικές μελέτες: Δημιουργούμε μοναδικά σχέδια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, διασφαλίζοντας την αισθητική και λειτουργική αριστεία.
  • Διαχείριση κατασκευών & πλήρη εργολαβία: Από την αρχική σύλληψη έως την τελική παράδοση, αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των έργων, διασφαλίζοντας την άρτια εκτέλεσή τους.
  • Πολεοδομικές υπηρεσίες: Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν τη χωροταξική ανάπτυξη και τη ρύθμιση δόμησης, σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές της νομοθεσίας.
  • Κρατικά επιδοτούμενα προγράμματα: Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στην αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους στόχους τους με τον βέλτιστο τρόπο.

Αγορές - Πελάτες

Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα, στο τομέα των ιδιωτικών έργων, με ιδιαίτερη εμπειρία σε έργα που αφορούν τον τομέα του τουρισμού. Έχουμε συμμετάσχει σε πληθώρα έργων, όπως ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα, τα οποία έχουν συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Η εμπειρία μας, μας έχει καθιερώσει ως ηγέτες στον τομέα αυτό, προσφέροντας λύσεις που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την οικονομική βιωσιμότητα.

Αξίες & Φιλοσοφία

Οι βασικές αξίες που μας διέπουν είναι η Πίστη, η Δημιουργικότητα, η Αξιοκρατία και η Ομαδικότητα. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στη θέληση, τη γνώση και την προσπάθεια, πιστεύοντας ότι με αυτά τα στοιχεία μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη, προάγοντας ένα περιβάλλον συνεργασίας και καινοτομίας.

Επιτεύγματα & Αναγνωρίσεις

Η MORPHO συμμετέχει ενεργά σε εκθέσεις του χώρου και έχει πολλές συνεργασίες με έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, θίγοντας θέματα αρχιτεκτονικής και κατασκευών καθώς και επενδυτικά ζητήματα του real estate. Το 2021 συμπεριληφθήκαμε στο FORBES, όπου κληθήκαμε να μιλήσουμε για το success story της εταιρείας μας στον απαιτητικό τομέα του ελληνικού τουρισμού. Αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει την ποιότητα της δουλειάς μας, καθώς και την αφοσίωσή μας στην επίτευξη αριστείας.

Ομάδα

Η ομάδα μας αποτελείται από ένα σύνολο ειδικοτήτων, καλύπτοντας και προσεγγίζοντας έτσι κάθε έργο ολιστικά. Διαθέτουμε αρχιτεκτονικό, κατασκευαστικό και πολεοδομικό τμήμα. Όλο το προσωπικό μας είναι καταρτισμένο και επενδύουμε στη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος προς τους εργαζόμενους, το οποίο παράγει ικανά στελέχη μέσω της μεθοδικότητας και της γνώσης, προάγοντας τη δημιουργικότητα. Η συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων του προσωπικού μας αποτελεί προτεραιότητα, διασφαλίζοντας την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Μελλοντικά Σχέδια

Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο και μας βρίσκει πάντα σε επαγρύπνηση. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, κυρίως από εμάς τους ίδιους, και στοχεύουμε σε ακόμη πιο απαιτητικά έργα, των οποίων η υλοποίηση θα μας δικαιώσει και θα αναβαθμίσει την αισθητική, την ποιότητα ζωής και τη φιλοξενία στη χώρα μας. Επιδιώκουμε να επεκτείνουμε περαιτέρω την παρουσία μας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η δέσμευσή μας για αριστεία και καινοτομία αποτελεί τον πυρήνα της στρατηγικής μας για το μέλλον.